Stoppat om alla barnen

Så nu har jag stoppat om alla ridläger barn som var speedade! Jag sover i ett annat rum med dom andra ledarna.. Va ute och tog kort på hästarna i regnet, men det blev ingen bra kvalitet :/ men när jag kommer hem imon så ska kolla igenom dem och kolla om någon är värdig nog att visas här -haha..
Men vi hörs mer i mon ! Kram på er blev ett litet natt inlägg..

/Elise

(Som ni kanske märkt hatar jag inlägg utan bilder, därför kommer det i bland upp samma, tråkigt, men ni får stå ut )

Ösregn, Jobb, Sommar.

Just nu sitter jag på mitt saknade rum och tråkar.. Tänkte å ut o ta kort på hästarna så jag kunde bjuda på en bildbomb men det är inte så roligt att riskera ens kameras liv ute i regnet.. Idag börjar jag jobba vid halv 4, och sover som sagt där tills imon. Det kommer förmodligen ösregna där, så tagga springa runt i en padock som vatten pöl ;) nej men det kommer gå får ta på mig ett regnställ bara :) annars får vi vell gå in i ridhuset men hoppas inte på det. Men i alla fall nu ska jag ut och får se om kameran hänger med eller inte det ser ut som att det slutat regna nu. Men vi hörs och så. Får se hur bloggningen blir i morgon men förhoppningsvis så blir det ett inlägg :) nu måste jag leta upp mina ljusa ridbyxor, ja. Ska ju med alla ledare på ridlägret rida en cadrillj (vet inte hur det stavas) på uppvisningnen på tors. //Elise

Jobb, ridläger!

Nä men jobbade i går och idag från halv tio till 5 ungefär... Jobbar på ett ridläger, vilket är super kul! Jätte roliga elever och mysiga hästar osv.. Då stallet där jag jobbar ligger nära min mormor så har jag sovit där i natt. I kväll/natt så åker jag hem igen från mormor även fast jag ska jobba imon, men så börjar jag inte förräns halv 4.. Och sover på ridlägret med alla andra barn ;) på torsdag är det avslutning och då får alla barnens släktingar och familjer komma och kolla, sen efteråt blir dom bjudna på fika..
Idag var vi vid sjön med ridläger gänget och badade och fikade också sen bar det hem och reds.
En sak kan jag lova er! Jag kommer vara såå vältränad efter detta! Först springa med sex hästar i en paddock varje dag, sen ut och gå med alla sex hästar, sen cyklar jag dit, cyklar hem, sen så badade jag idag, sen så är det massa annan stallgöra som ska göras! M.m..

Så där har ni min förklaring till att bloggningen legat under :/ men vi hörs imon! LOVAR!

// Elise

Dont wake me up..

Imorgon är det midsommarafton

haha, så ska gå ut och plocka sju olika sorters blommor, så får vi se vem jag drömmer om och det är ju den personen jag ska gifta mig med, jo tjena :! nej men ska göra det iaf ! imorgon ska vi äta lunch och så hos mormor, sen på kvällen så är det någonting som händer i byn borta vid farmor så tror vi ska cykla dit och kolla på kvällen :) men ni får ha det bra, så hörs vi imorgon, då har jag en liten överraskning åt er som står tidsinställd! så kika in imon. Kram på er // Elise

Följ mig på instagram! - elisetobiasdotter

För att jag är grym du vet ;)

Igår hade vi besöksrekord på bloggen!

Hoppas alla stannar kvar nu och följer bloggen! Ni är så välkomna så.. Haha :) Igår så flyttade vi tillbaka hästarna till vallen bredvid vårat hus. Idag vaknade jag vid halv sex och kunde inte somna om :( så vid sex kollade jag på reprisen av "Justin Bieber i London" ha KAOOS! Sen när det var slut runt sju så gick jag ut till hästarna och fotade lite. Men nu sitter jag i sängen och gör ingenting förutom att redigera lite bilder och skit, men hoppas ni har det bra! Kramen.

BILDBOMB!

👍

Just nu är Tingeling på sommarbete så ni kommer få lite allmänt bloggning bara randoma inlägg, men om jag hinner idag så tänkte jag gå ut i sommarhagen och ta kort tänkte försöka göra en ny fräsch header och göra en bildbomb. Men får se om jag hinner idag. För ikväll så ska ju jag, Clara och Amy ut till sjöbodarna och grilla och mysa.
Men bloggar mer sen !
//Elise

Nu har jag SOMMARLOV!

Som jag har längtat! Och vi har haft det i typ 6h nu! Så jävla gutt. Nä men vi hade avslutning på slottet och så, jag var med i skolkören.. Men nu om 2h så åker jag och Amy på nån "Fest" med ungdomsgårn så de blir kulkul! Sen imon har jag, Amy och Clara planer på att åka ner till sjön och grillar och har det allmänt mys. Kram på er !

//Elise

Låååång blogg paus🙈

Men nu är den över och imorgon tar jag sommarlov och Clara tar den nu om nån timma! Å jag som trodde att sommarn aldrig skulle komma, nu är det mindre en 1 dag tills jag har sommar lov! Skönt !

/Elise

RSS 2.0